The Startlingly Languishing Plant-Location - Hard Headed Woman

Man kan leva utan (men helst inte)

Så, som ni kanske vet så gick min telefon sönder för inte så länge sedan. Jag lämnade in den för ett byte av ihpone glas och nu är den äntligen tillbaka. Det tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta. Men jag fick ändå vara utan min telefon under en hel helg eftersom jag inte hittade någon som kunde laga den en helg. Men hur som så skulle jag ju skriva om vad jag tyckte om att vara utan telefon en hel helg. Som jag pratade om innan så är vi ju alla i detta samhälle ganska beroende av våra telefoner. Jag själv sitter alltid med min telefon och märker ibland knappt av världen utanför. För vem behöver en värld att leva i när man kan leva i sin telefon? Kanske låter brutalt men det är väl lite så jag känner ibland emellanåt. Men denna helgen utan min telefon har gått ganska bra ändå. I vanliga fall brukar det nästan klia i hela kroppen när min telefon inte är i närheten. Men när man väl kommer över den gränsen så gick det mycket bättre. Jag kollade på en film och verkligen kollade på den! Annars brukar jag sitta med min telefon när jag blir uttråkad. Jag kunde även läsa lite i en bok som jag  har haft liggande framme hur länge som helst. Utan telefonen så kunde jag läsa min bok i lugn och ro utan att bli störd av ett sms eller känna att jag måste kolla igenom min mail. Det var faktiskt kanska skönt att bara kunna läsa helt utan att bli störd av någonting annat. Även om telefoner är bra så kan vi faktiskt leva utan dem. Dock hade jag velat ha min telefon när jag skulle laga mat och behövde kolla upp recept.